top of page

Over ons

Kristof Construpport.jpg

Kristof Corneillie

 

Oprichter

photo_2023-03-09_17-07-06.jpg

Indira Verwichte

Marketing  /  Administratie

Dakor Construpport 12022023 Averechts Design-31.jpg

Kristof en Indira vormen als sinds hun tienerjaren een koppel. Naast de liefde voor elkaar vonden ze allebei ook de liefde voor het ondernemen. 

Toen was er nog geen concreet businessplan maar stond de bedrijfsnaam wel al vast: Corver. Een samenvoegen van beide achternamen (Corneillie & Verwichte).

Uiteindelijk is Kristof afgestudeerd in de bouw met zowel Field als Desk ervaring. Hierdoor heeft hij op alles een klare kijk!

Indira is als retailmanager afgestudeerd en weet dus alles van businessmanagement.

Dankzij enkele vorige werkervaringen zijn ze beide van heel wat markten thuis en vormen ze een perfect aanvullende match.

Hierbij was hun eerste kindje, Construpport, geboren.

Intussen is er ook al een tweede kindje: www.dakordakwerken.be

Visie

Construpport is een innoverende onderneming, waarin er nooit wordt stilgezeten. We bestaan uit een jong en dynamisch team die meedenkt met de klant om zo van een huis een thuis te creëren.

We zijn gestart met het idee om uitsluitend ondersteuning bij het renoveren te bieden en zelf geen uitvoerende werken te doen. Al snel merkten we dat heel wat mensen toch liever de werken laten uitvoeren door ons of met ons. Zelf vinden wij de mening van onze klanten het allerbelangrijkste en besloten we om een succesformule op te richten waarin we samen met de klant alles van begin tot einde uitvoeren.

Construpport staat voor opbouwende ondersteuning, Constructive support.

Onze missie is de klant helpen volledig naar hun eigen wens. Of ze nu alles zelf wil doen, samen met Construpport of volledig door Construpport. Wij bouwen samen met de klant hun thuis.

Onze visie is dan ook om van ieders huis een thuis te maken.

Dakor Construpport 12022023 Averechts Design-104.jpg
bottom of page